У Херсоні говоритимуть про партнерство з бізнесом для сталого розвитку

Завтра, 21 травня 2019 року у м. Херсон відбудеться другий міжнародний семінар «Укріплення партнерства з бізнесом для досягнення цілей ООН в області сталого розвитку».

Серед основних спікерів семінару – президент Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Анатолій Кінах, президент литовської Торгово-промислової палати (ТПП) Вільнюса Сігітас Леонавічюс, а також представники Херсонської ОДА, Херсонської ТПП, литовські та українські експерти.

Головними темами цього семінару будуть методи просування українського експорту в ЄС для малих та середніх підприємств, раціональне використання природних ресурсів, сонячна енергетика, можливості повторного використання водних ресурсів на Херсонщині, новітні методи переробки сільськогосподарської продукції та ін.

Захід буде проведений у приміщенні Херсонської обласної державної адміністрації за адресою: м. Херсон, пл. Свободи 1, перший поверх, зал засідань.

Початок семінару о 10:00.

За додатковою інформацією звертайтесь до Департаменту інвестиційної та промислової політики обласної державної адміністрації, тел. (0552) 22 57 68, e-mail: invest.inkherson@gmail.com.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон