У Херсоні відбулося свято учнівського кіно

У минулий четвер, 16 травня в ККЗ «Ювілейний» були підведені підсумки VII яскравого і натхненного «КІНОКАЛЕЙДОСКОПа»- міського фестивалю-конкурсу кіно-відео фільмів, створених учнями - аматорами, який проходить в рамках міжнародного фестивалю «КІНОКІМЕРІЯ».

Це важливе і прекрасне свято дитячої творчості задумано і втілено в життя об'єднаною командою:управління культури Херсонської міської ради, управління освіти Херсонської міської ради, комунального підприємства «Кіновідеопрокат» Херсонської обласної ради та громадської організації «Фестиваль Кінокімерія».

У 2019 році було представлено 19 несхожих, але дуже цікавих робіт. Всі стрічки фестивалю – знайшли свого глядача. А кожен учасник отримав диплом конкурсу, цінний подарунок та солодощі.

Велика подяка всім учасникам фестивалю-конкурсу «КІНОКАЛЕЙДОСКОП», як юним обдаруванням, так і дорослим натхненникам. Бажаємо реалізувати все, що задумано, про що мріється, і чекаємо на вас у наступному році!

Євген МАКСИМОВ
Директор КП «Кіновідеопрокат»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон