Херсон перетворився на велику фотозону

Київ увійшов до топ-15 рейтингу міст світу, які найбільше фотографують. Рейтинг складали за статистикою фотостоку Dreamstime.

За даними порталу, найбільш популярними серед туристів є річка Дніпро та ряд «унікальні архітектурні рішення» української столиці.
Перше місце в рейтингу зайняв Нью-Йорк, друге місце посіла Москва. Також до п'ятірки лідерів рейтингу увійшли Лондон, Бангкок і Париж.

У топ-15 найбільш фотографованих міст світу входять також: Рим, Лос-Анджелес, Венеція, Гонконг, Стамбул, Барселона, Прага, Пекін, Сінгапур.

Як бачимо, нашого південного Херсону у цьому рейтингу немає. А дарма! Адже весною наше місто перетворюється на одну велику фотозону. Бузок, каштани, акація, різноманітні квіти та різнотрав'я. І все це можна зустріти ледь не у кожному дворі чи парку. Таку нагоду просто не можуть втратити любителі яскравих фото та селфі. І стрічки соціальних мереж перетворюються ніби на хроніку якогось ботанічного саду.

Поспішайте насолодитись яскравими барвами природи!

Олена ПІМЕНОВА
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон