Херсонців запрошують провести завтрашній день весело і яскраво

Завтра, 17 травня усіх херсонців та гостей міста запрошують провести час весело, яскраво і незабутньо одразу на двох заходах, які відбудуться за підтримки Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе".

Отже, 17 травня - вдень радимо відпочити у сквері "Каштан". На свіжому повітрі дітей розважатимуть аніматори. Також спортивні і активні учасники зможуть поганяти у м'яча з футбольною командою "Майстер-С Zollex" - юними чемпіонами Кубку "Колосок", якими, до слова, вже кілька років опікується Юрій Рожков.

Друзі, для Вас і Ваших родин - концерти, ігри, конкурси та естафети! Адже Громадська платформа "Добро переможе" підтримує здоровий спосіб життя!

А вже увечері того ж дня, 17 травня можна відвідати обласний Палац молоді (ДКТ), де о 18:00 відбудеться підбиття підсумків традиційного душевного конкурсу "Мама року".

Наші активні жінки: мами, трудівниці, волонтерки, розумниці і красуні заслуговують на увагу! Завтра на їх честь звучатимуть фанфари та оплески! Їх посмішки осяюватимуть прожектори! Квіти вдячності даруватимуть близькі і рідні!

Обов'язково відвідайте фінал конкурсу "Мама року" зі своїми дітьми, виховуйте повагу до Жінок змалку, вчіть бути соціально-активними!

Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон