Херсонцям повідомили дату інавгурації нового Президента України

Інавгурація Володимира Зеленського відбудеться 20 травня о 10:00. Верховна Рада України ухвалила відповідне рішення, - повідомив прямо з сесійної зали народний депутат Олександр Співаковський.

- Очікуємо на активну роботу Міністерства закордонних справ для забезпечення максимально високого рівня представленості зарубіжних делегацій на церемонії інавгурації.

Я переконаний, що 20 травня є більш оптимальною датою, оскільки 19 травня Україна відзначає День пам'яті жертв політичних репресій. З цього приводу дуже переконливо виступили народні депутати Оксана Білозір та Юрій Шухевич.

Але дата інавгурації - це не головне. Найважливішим є те, щоб в нашій державі забезпечувалися законність, дисципліна, взаємоповага та толерантність.

Щодо розпуску Верховної Ради України, якщо новообраний президент ухвалить таке рішення, то, знову ж таки, головне, щоб дострокові вибори до парламенту пройшли чесно та демократично, так само як вибори Президента України, - зауважив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон