Олена Урсуленко пропонує херсонцям скласти родинне дерево

Дерево тримається корінням, а людина сім'єю. Сім'я важлива для кожного з нас. Маленька вона чи величезна, найголовніше, що поруч є люди, які підтримують, люблять, піклуються про тебе, створюючи позитивні емоції, а ти готовий на все задля кожного з них.

Немає значення, скільки тобі років, але завжди важливо знати, що ти з родиною і в родині все добре. Знати, що кожну вільну хвилину проведеш у сімейному колі, де є духовні й культурні цінності, де виховується працелюбність, ввічливість, повага, розкриваються перші твої таланти, де завжди набираєшся сил і натхнення, де вчишся досягати перемог і вершин.

Міжнародний день родини - це ще один день, який славить добрі традиції, дарує посмішки, відчуття щастя. Можливо когось навчає справжнім сімейним відносинам, а можливо в когось пробуджує бажання - створити свою родину із справжніми цінностями.

Бажаю кохання, щастя, добробуту. Бережіть один одного! І хай у Вашій родині завжди лунає дитячий сміх! Складіть своє родинне древо, - закликає Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон