Сімейні цінності єднають Херсонщину

Як відомо, 11 травня в місті Херсоні розпочався Сімейний тиждень – низка чудових заходів, присвячених Міжнародному дню сім'ї.

В цей день відбулось свято в центральному парку «Херсонська фортеця», організоване християнами різних церков та конфесій.

В цей же день в обласному академічному музично-драматичному театрі ім.. М.Куліша жіночий клуб «Ініціатива» провів урочистий концерт і свято, присвячені Дню матері.

В цей день відбулось свято в центральному парку «Херсонська фортеця», організоване християнами різних церков та конфесій.

А 12 травня в селі Чорнобаївка Білозерського району було організовано грандіозне шоу для родин, в якому брали участь не тільки місцеві мешканці, але й гості з обласного центру та інших населених пунктів Білозерщини.

Святкові заходи до Дня сім'ї відбуваються майже у всіх районах Херсонщини. В ці дні в закладах освіти та культури відбуваються зустрічі, тренінги, лекції та уроки, присвячені українським традиціям та звичаям, сімейним цінностям.

Важливо, що ідеї міцної родини об'єднують людей різних національностей, різних релігій, атеїстів, різного соціального достатку та політичних уподобань. Діти та сім'я – от що може об'єднати наше українське суспільство. І, слава Богу, вже об'єднує!

Сімейний тиждень на Херсонщині триває: 17-19 травня в Херсоні відбудеться навчання для викладачів, вихователів та інших фахівців за програмою «Основи сім'ї». Викладати буде головний ініціатор та розробник програми, провідний фахівець у питаннях сімейного виховання в Україні Адріан Буковинський. Разом з ним будуть працювати найкращі фахівці з різних країн.

В цей же час буде святкуватись 15-річчя Міжнародної християнської місії «Агапе», яка допомагає дітям – сиротам України та всього світу, допомагає родинам-усиновителям. Участь в заходах візьмуть майже 300 осіб з різних куточків нашої країни та з-за кордону.
25 травня в Херсоні відбудеться Сімейний фестиваль «Матуся-родина-Херсон-Україна!»

Сім'я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Сімейні цінності єднають Херсонщину, єднають Україну!

Андрій ЯЦЕНКО,
голова ГО «Національний конгрес батьків України»,
Президент Кабінету експертів Всеукраїнського громадського руху «Всі разом за сім'ю».

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон