Херсонці за крок до фіналу

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки відбулось визначення переможців конкурсу «Один раз на все життя», який тривав з 8 березня 2019 року.

За цей час усі бажаючі (а запрошувались до участі учні 8-11 класів) мали змогу прослухати лекції отця Іона та працівників Центру захисту материнства та дитинства.

Надихнувшись прослуханим, учні могли створити свої власні творчі роботи на такі теми, як «Моя щаслива сім'я», «Краса батьківства», «Нехай дитя прийде у світ», «Цнота – оберіг шлюбу», «Багатодітна родина – дітей багато не буває!»

На розгляд журі у нинішньому році надійшло 95 творчих проектів у номінаціях:

• Відеореклама (презентації і відеоролики) – 23 робіт
• Літературна (поетичні, прозові і публіцистичні твори)- 15 творів
• Друкована промоція (буклети, платати, постери, листівки та ін.) – 38 робіт

У цьому році учасникам конкурсу було запропоновано взяти участь ще й у новому фотоконкурсі, надіславши світлини із зображенням своєї щасливої сім'ї.

Таких гарних світлин на ІІІ міський конкурс надійшло 18.

Слід зазначити, що ця статистика дає далеко не повний перелік учасників - адже на розгляд журі були представленні тільки кращі роботи, які перемогли у І, шкільному етапі у закладах загальної середньої освіти міста Херсона. Всього до участі у конкурсі долучились 17 шкіл, 2 літературні студії, а також православні недільні школи - не лише з Херсона, а й із сусідніх Олешок.

Вже за тиждень ви дізнаєтесь імена кращих з кращих і зможете побачите роботи переможців на підтримку традиційних сімейних цінностей.

Тож запрошуємо Вас на святковий фінал відкритого конкурсу на кращий творчий проект «Один раз на все життя», який відбудеться 17 травня, о 12.00 у Херсонському державному будинку художньої творчості, за адресою: вулиця Суворова, 3.

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон