На Херсонщину завітали партнери з Голландії

Представники фундації "Голландія-Україна" вже давно співпрацюють з Громадською платформою Юрія Рожкова "Добро переможе",надаючи підтримку освітнім, медичним та соціальним закладам Херсона.

Зокрема, голландські друзі відвідали 44 школу, куди раніше передавали від небайдужих земляків допомогу. А тепер із задоволенням познайомитись з колективом цієї школи.

Керівники охоче провели екскурсію стінами навчального закладу, продемонстрували кабінет біології, де розташовані сучасні парти-трансформери з Голландії, розказали як діти на уроках трудового навчання вчилися працювати за швейними машинками європейського зразка - подарунком і за-за кордону.

На знак вдячності від учнів ЗОШ № 44 директор вручила оберіг, зроблений дитячими руками, а відомий хореографічний колектив "Viva danser" подарував присутнім свою творчість.

"Наших гостей зацікавила Нова українська школа, - розповіла Олена Єлікова, завуч школи, - все розпитували як діти навчаються за цим державним стандартом України, які успіхи та потреби у нас! Було приємно спілкуватися і зробити спільні фото на добру згадку!"

Цього ж дня, ознайомившись з роботою кількох закладів та підприємств, делегація з Голландії підписала Меморандум про співпрацю з Херсонською обласною радою.

"Ми із задоволенням співпрацюватимемо з Фундацією "Голландія-Україна" і надалі, - підкреслив Юрій Рожков, - "Адже наша громада потребує їх підтримки. Українські діти повинні навчатися в умовах, не гірших, ніж в Європі. І ми дякуємо голландцям за допомогу".


Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон