«Соснова Січ – школа волонтерства»

5 вересня за ініціативи Каховської міської ради та відділу у справах сім,ї молоді та спорту відбувся молодіжний козацький збір «Соснова Січ – школа волонтерства». Каховські рятувальники також взяли участь у дитячому заході.

Начальник Каховського РВ УДСНС області підполковник служби цивільного захисту Ігор Берещенко детально розповів дітям по яких напрямках працює служба цивільного захисту, наголосив на необхідності власної безпечної поведінки і побажав успішно поспілкуватися з ровесниками, і набути нового досвіду у їх профілактичній діяльності.

А щоб козацькі збори не були затьмарені травмами чи виникненням надзвичайних подій чи ситуацій працівники пожежно-рятувального підрозділу за допомогою наочної агітації нагадали про правила поведінки у лісовому масиві, біля водойм, де й розбиті палатки козачат-волонтерів.

А для закріплення у пам'яті цікавих моментів зустрічі люди у формі не тільки розповіли про громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», а й провели показові виступи державної пожежно-рятувальної частини №13 по гасінню пожежі. Найсміливіші з хлопчаків приміряли бойове спорядження і поручкалися з головним каховським рятівником.

Рятувальники сподіваються, що тепер і козачата на рівні з дорослими козаками братимуть активну участь у профілактиці пожеж в екосистемах, на воді тощо.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон