У Генічеському районі розвивають дошкільну освіту

На підтвердження цього - важлива для жителів Генічеського району подія: довгоочікуваний проект відновлення дитячого садка в селі Миколаївка Чонгарської сільської ради Генічеського району нарешті став реальністю.

У минулий вівторок, 7 травня в селі Миколаївка відбулось урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу. Назвали його «Калинка» і став він структурним підрозділом Чонгарського дитячого садка «Червона Шапочка».

Успішна реалізація цього проекту стала можливою завдяки спільним зусиллям депутатських корпусів Генічеської районної та Чонгарської сільської рад, керівництву села та району.

На святковий захід в честь відкриття «Калинки» зібралось місцеве населення, керівництво району, представники депутатських корпусів місцевих рад, депутат обласної ради Альберт Черепаха. Практично всі присутні протягом періоду реконструкції внесли свою лепту у відновлення дитсадка.

У своєму вітальному слові голова районної ради Андрій Євстратов зазначив особливу роль в успішній реалізації цього проекту депутатів районної ради Наталії Кириченко та Володимира Остапчука, які в районній раді представляють Чонгарську громаду: «Ми пишаємося тим, що в надскладні часи в державі нам вдається реалізовувати плани і завдання щодо розвитку освіти.

Дитячий садок в Миколаївці – це давня мрія місцевого населення і керівництва району, яку нам спільними зусиллями і наполегливою працею вдалося здійснити. Дякую всім, хто долучився до цього проекту. Разом ми зробили справжнє чудо! Діти — наше майбутнє, створюючи умови для їх виховання з малечку ми закладаємо надійний фундамент розвитку району, області і країни в цілому», - переконаний Андрій ЄВСТРАТОВ.

Після офіційної частини присутніх ознайомили з матеріально-технічною базою відновленого та сучасного дитсадка «Калинка».

За матеріалами Генічеської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон