Херсонців запрошують на свято художньої гімнастики

Запрошуємо відвідати ІІ Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Golden Fish Cup 2019» 17-19 травня 2019 року у місті Херсон,за адресою вулиця Університетська, 27 (спортивний зал ХДУ), початок о 9,00 годині ранку 18.05.2019 року, вхід вільний.

Херсон здавна славиться своїми спортивними традиціями, перемогами та досягненнями. В останні роки в Україні головними цілями – є створення умов, забезпечення можливості для дітей вести здоровий спосіб життя, систематично займатись фізичною культурою та спортом.

Художня гімнастика - це складно-координаційний вид спорту під музичний супровід, що виконує одна гімнастка, або команда із п'яти дівчат з кількома предметами по черзі: м'ячем, скакалками, булавами, обручем і стрічками. Художня гімнастика розвиває гнучкість, спритність, витривалість, дисциплінує людину, удосконалює його тіло, учить володіти їм красиво і граціозно рухатися, укріплює відчуття упевненості в собі, що дуже важливе в сьогоднішньому світі.

Художня гімнастика є олімпійським видом спорту. Наша громадська організація була створена у 2013 році. Ми дуже молода та перспективна команда та стоїмо в самому початку нашого великого шляху. В планах розвиток та популяризація цього дуже гарного виду спорту в місті Херсоні. Наші спортсменки дуже гідно представляють місто Херсон та Херсонську область на Всеукраїнських і Міжнародних змаганнях.

З повагою, Президент ГО СК «Елемент» Анастасія СИДОРЕНКО

P.S. Заявлені ІІ Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «Golden Fish Cup 2019» команди: Суклея ДЮСШ, Запоріжжя ДЮСШ №5, Запоріжжя СК «Асамбле», Київ ДЮСШ Дерюгіних, Кривий ріг ДЮСШ № 6, Кропивницький ОКДЮСШ «НІКА», Кропивницький СК «ВЕРЕЯ», Миколаїв ДЮСШ №3, Миколаїв ДЮСШ №3 «Персея», Миколаїв СК «Зоря», Нікополь ДЮСШ «Електрометалург», Одеса SC «Viktoria – ART», Одеса ДЮСШ №5, Одеса СДЮШОР «Черноморець», Одеса СК «Школа Ольги Решетняк», Херсон ДЮКФП №5, Херсон ДЮКФП №5 СК «Елемент», Южноукраїнськ.

Головний суддя турніру, головний тренер ГО СК «Елемент» - майстер спорту України Сидоренко Анастасія Володимирівна.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон