Генералу Савченко подякували за службу та високий професіоналізм

За повідомленням прес-групи УСБУ в Херсонській області, це сьогодні 5 вересня зробив Голова Служби безпеки України Олександр Якименко, під час робочого візиту до Херсонської області.

Голова Служби безпеки України генерал-майор Олександр Якименко приїздив до Херсона сьогодні 5 вересня і представив колективу Управління СБ України в Херсонській області нового керівника - полковника Олега Реку, якого було призначено на цю посаду Указом Президента України від 02 вересня 2013 року.

Разом з тим Олександр Якименко подякував генерал –майору В'ячеславу Савченку за плідну працю та високий професіональний рівень, а новопризначеному керівнику УСБУ в Херсонській області побажав високих показників у оперативно-службовій діяльності.

Як повідомляють херсонські ЗМІ, високо оцінив роботу генерала В'ячеслава Савченка на посаді начальника Управляння Служби безпеки України в Херсонській області і голова Херсонської облдержадміністрації Микола Костяк: «В'ячеслав Іванович пропрацював з лейтенанта в Херсонській області - більше 20 років. Це порядний офіцер. Я вдячний йому, що ми з ним весь час співпрацювали. Він зарекомендував себе як справжній офіцер і справжній мужик...» - розказав херсонський губернатор журналістам.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон