Артур Мєріков впевнений, що на Херсонщині масові заходи 8 та 9 травня пройдуть без грубих порушень публічного порядку

Традиційно, 8 та 9 травня в Україні відзначатимуть День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З цього приводу на території Херсонщини відбудуться 70 масових заходів. Очікується, що участь в них візьмуть майже 28 тисяч гостей та жителів області.

За словами начальника поліції Херсонщини генерала поліції третього рангу Артура Мєрікова, найбільший масовий захід відбудеться вранці 9 травня в обласному центрі в парку Слави.

"Для охорони публічного порядку та безпеки громадян залучена достатня кількість працівників поліції та військовослужбовців в/ч 3056 Національної гвардії України. Також наш Ситуаційний центр працює у надзвичайному режимі для максимально оперативного реагування на звернення громадян і повідомлення про події.

Ми очікуємо, що під час святкувань громадяни поводитимуть себе толерантно, не будуть порушувати правопорядок, а масові заходи відбудуться без провокацій та без грубих порушень публічного порядку", – зазначає начальник обласного главку поліції Артур Мєріков.

Поліція Херсонщини просить громадян з розумінням ставитися до посилених заходів безпеки, бути толерантними до ветеранів війни та представників різних політичних сил. Якщо ви побачите, що вчиняється правопорушення, зверниться в поліцію для вирішення ситуації в законному руслі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон