Проти крадіїв поліція Нової Каховки безсила

Влітку правоохоронці не радять носити золоті прикраси. "Крадіжки і наркотики ми ніяк не можемо перемогти", — визнав начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин.

За його словами, особливо поширеними правопорушеннями на території міста є крадіжки на дачах, у квартирах і незаконний обіг наркотиків.

— Нещодавно ми затримали каховчанку, яка кваліфіковано володіє відмичками. Вона приїжджала до нашого міста і викрадала цінні речі з квартир так, що іноді господарі не одразу помічали пропажу. Втім, з'ясувалось, що жінка перебуває на обліку в психдиспансері. Вже встановлено, що лише з початку цього року вона здійснила не менше 20 крадіжок, — розповів Олександр Рогожин.

Начальник відділу поліції радить жителям і гостям міста не носити влітку золоті прикраси. Він пояснює це великою кількістю заїжджих "гастролерів" з Кривого Рога, Херсона, Кропивницького та інших міст. І визнає, що розслідувати подібні злочини зазвичай дуже складно.

— Також треба бути дуже обережним на наших дорогах, оскільки у Новій Каховці водії не перестають випивати просто за кермом або бути "під кайфом". Наприклад, нещодавно до міста приїхала колишня новокаховчанка, нині громадянка Італії. Вона, мабуть, так сильно зраділа приїзду на батьківщину, що напилася, сіла за кермо і розбила машину, — поділився Олександр Рогожин.

Начальник Новокаховського відділу поліції також підкреслив, що в квітні правоохоронцям вдалось розкрити чимало скоєних у місті злочинів. За його словами, рівень розкриття за минулий місяць був на 11% краще ніж у цілому по Херсонській області.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон