Херсонський університет відвідала делегація з Німеччини

6 квітня 2019 року з робочим візитом до Херсонського національного технічного університету завітала німецька делегаціяу складі голови міжнародної компанії «Шрайнер груп» Гельмута Ф. Шрайнера та голови асоціації підприємців Берліна Райнера Шамбергера.


Основною метою візиту стало урочисте відкриття лекційної аудиторії (№ 319, І корпус ХНТУ), реконструкція якої відбулась за сприяння професора Гельмута Шрайнера та за рахунок коштів від компанії «Шрайнер груп» у якості благодійної допомоги.

Вступним словом до усіх присутніх звернувся д.т.н., професор, ректор ХНТУ Юрій Бардачов, який подякував почесному професору Гельмуту Шрайнеру за те, що університет зміг зробити великий крок вперед. А також зазначив, що життя не стоїть на місці, з'являються сучасні технології, які дуже важливо використовувати у навчальному процесі.

Студенти факультету міжнародних економічних відносин, управління і бізнесу мали унікальну можливість прослухати лекцію від голови міжнародної компанії «Шрайнер груп», почесного професора ХНТУ Гельмута Ф. Шрайнера, який вів мову про те, що впливає на успішний розвиток компанії, які треба мати якості, щоб стати лідером, які основні цінності компанії, форми розвитку особистості, що впливає на роль співробітників тощо. Також було зазначено, що сучасний індустріальний світ характеризується словом «цифра», а новітні технології надзвичайно важливі для науково-технічного прогресу.

Після лекції студенти ставили питання Г. Шрайнеру, велася жвава дискусія. Після доповіді професора було запропоновано переглянути фільм про роботу компанії «Шрайнер груп» та детальніше ознайомитися з її діяльністю.

Наступним етапом візиту стала зустріч німецької делегації з ректором університету Юрієм Бардачовим з метою обговорення питань подальшої співпраці.

Також гості провели співбесіду зі студентами, які пройшли відбір відносно стажування в компанії. Ознайомитися з роботою студентів та викладачів представники німецької делегації змогли за допомогою системи дистанційного навчання Moodle.

Колектив Херсонського національного технічного університету надзвичайно вдячний учасникам німецької делегації – голові міжнародної компанії «Шрайнер груп» Гельмуту Ф. Шрайнеру та голові асоціації підприємців Берліна Райнеру Шамбергеру за візит і приділену увагу університету.

За матеріалами прес-центру ХНТУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон