Олешківська райрада організувала традиційний об’їзд пам'ятних місць району

Сьогодні, 06 травня, з нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні,відбувся об'їзд пам'ятних місць Олешківського району делегацією ветеранів війни та праці, головою районної ради Павлом Потоцьким та його радниками Ларисою Снігур і Людмилою Шелудько.

Почали свій маршрут від пам'ятного знаку Невідомому солдату у селі Солонці. Ветерани відвідали обеліски та поховання у селах Піщанівка, Підстепне, Меморіал похованих загиблих у роки Великої Вітчизняної війни на 13 кілометрі траси Олешки – Раденськ і завітали до Братської могили у центрі села Раденськ.

Почесну делегацію зустрічали жителі сіл, учні загальноосвітніх шкіл, місцеві ветерани. Святкові концертні програми, привітання, живі квіти та щирі посмішки супроводжували гостей протягом усього маршруту.

Спогадами про страшні лихоліття війни поділилися ветерани Сергій Олександрович Жадан та Іван Петрович Харкавий.

Зі словами вдячності звернулися до учасників бойових дій голова районної ради Павло Потоцький, Солонцівський сільський голова Юрій Солдатов, секретар Підстепненської сільської ради Валентина Галка, Раденський сільський голова Олена Кравченко.

По завершенню урочистостей діти довго не відпускали гостей, дарували їм квіти, розпитували про роки війни і проводжали до автобуса оплесками.

За матеріалами Олешківської районної ради

P.S. Олешківська районна рада щиро дякує за допомогу в організації та проведенні об'їзду директору КНП «Олешківський ЦПМСД» Олешківської районної ради Світлані Сердюковій, генеральному директору ТОВ СП «Ямак» Олені Кругловій, приватному підприємцю Олександру Тихому, а також сільським головам і громадам сіл Солонці, Підстепне, Раденськ, директору Раденської ЗОШ І-ІІІ ступенів Катерині Шейко.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон