Свято для ветеранів Дніпровського району Херсона

Кожного року, напередодні Дня Перемоги 9 Травня, збираються разом ветерани, діти війни та активісти ветеранського волонтерського руху Дніпровського району Херсона.

Цього року благодійний обід за районною цільовою галузевою програмою «Ветеран» був організований радою ветеранів Дніпровського району 3 травня - поважних гостей з радістю та турботою приймали у клубі-кафе «Золотий ключик».

Словами поваги, вдячності, побажаннями здоров'я, добробуту та довголіття гостей свята привітали голова Дніпровської районної ради ветеранів Леонтіна Іванова, заступник голови Дніпровської районної у м. Херсоні ради Анатолій Толокнов, депутати Херсонських обласної та міської рад Юрій Рожков, Володимир Сальдо.

Святковий настрій створили своїми піснями маленькі та дорослі виконавці нашого міста. Безумовною окрасою свята і неочікуваним подарунком для ветеранів став виступ Народного артиста України Харіса Ширинського – разом з ним «День Перемоги» співали усі присутні на святкуванні.

Задоволені святом ветерани отримали душевне піднесення від привітань, спілкування один з одним, від спогадів про молодість, теплої атмосфери та відчули щиру турботу, піклування і повагу.

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

P.S. Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради, Дніпровська районна рада ветеранів висловлюють щиру вдячність депутатам місцевих рад Сергію Кедровському, Володимиру Сальдо, Юрію Рожкову за спонсорську підтримку святкової зустрічі ветеранів Дніпровського району та вітають усіх херсонців з Днем Перемоги з побажаннями мирного неба, людського щастя, довгих років життя!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон