Херсонське радіо-шоу вже рік в ефірі

Минулого четверга, 2 травня радійна програма "Добранок-шоу" відзначила рік від часу виходу в ефір UA: Українське радіо Херсон.Тоді вона з'явилася під назвою "Ранковий дайджест" і стала постійною пізнавально-інформаційною програмою.

За 2018 рік ведучі провели 310 ефірів, а програма змінила свою назву на "Добранок-шоу". Завдяки оновленій техніці в модернізованій студії UA: Українське радіо Херсон глядачі мають змогу не лише почути, а й побачити ведучих і гостей у прямому ефірі, поставити запитання й долучатися до обговорення в коментарях.

"2018 рік був роком змін для нашого радіо, зокрема й для ранкової програми. 2 травня вийшла програма "Ранковий дайджест" у прямому ефірі з новими ведучими Аліною Малигою й Альоною Швецовою.

Було побоювання, що на ранковий ефір не прийдуть гості, але цей рік показав, що ранок — найкращий час для радійного спілкування зі слухачами. Наші ведучі це довели", — розповіла лінійна продюсерка UA: Українське радіо Херсон Наталя Шклярук.

У програмі з'явилися постійна рубрика "Книга дня" з літературними оглядами й рубрика про здорове харчування. А влітку виходив тематичний блок для абітурієнтів, де волонтерки розповідали про вищі навчальні заклади й підготовчі моменти.

"Ще так багато ідей не реалізовано, але в нас великий потенціал, — зазначила ведуча Аліна Малига. — Наші слухачі допомагають нам покращувати свою роботу, маємо зворотний зв'язок, і це надихає".

Враженнями й спогадами поділилася й ведуча Юлія Шейко: "Спершу, коли дізналася, що стану ведучою ранкової програми, не могла собі цього навіть уявити, адже я сова й дуже не люблю рано прокидатися. А особливо, коли доводиться це робити о четвертій ранку. Проте очі бояться, а руки роблять.

Тому зараз хочу подякувати гостям ранкової за те, що роблять ефіри живими, корисними й насиченими; слухачам — за те, що слухають нас і залишають конструктивні поради; Українському радіо Херсон — за те, що дало чудову можливість поринути в цю ранкову "кухню".

Продюсер Херсонської філії Суспільного Василь Середюк розповів, що саме з ранкової програми почали змінювати радійний контент: "Так з'явилася програма "Добранок-шоу" з новими рубриками, сторінками й новими ведучими. Три сотні програм, ще більше гостей і головне — відгуків від слухачів. Рік в ефірі засвідчив, що ми на правильному шляху".

UA: Українське радіо Херсон

P.S. Нагадаємо, почути програму "Добранок-шоу" можна в будні о 07:15 на хвилях UA: Українське радіо Херсон у Чонгарі — 100,7, Херсоні — 100,6, Новотроїцькому — 102,8 та Василівці — 105,8. Пряму трансляцію радіоефіру можна подивитися на Facebook-сторінці та YouTube-каналі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон