У Херсоні буде «Зіркова веселка»

У суботу, 4 травня, об 11.00 годині в приміщенні Херсонського академічного обласного театру ляльок ( м. Херсон, вул.. Університетська, 8)відбудеться IV фестиваль юних талантів «Зіркова веселка».

Протягом року учні мистецьких шкіл Херсонської області брали участь у 9 фестивально–конкурсних змаганнях, у яких беруть участь понад 4000 дітей.

Сьогодні в області працює 37 шкіл естетичного виховання, в яких навчається понад 7,5 тисяч дітей. Вже традиційними стали такі конкурси, як «Зимові візерунки», «Первоцвіт-дебют», «Херсонський Первоцвіт», «Таврійське розмаїття», «Об'єднаймося ж, брати мої!», «Таврійські зустрічі» та інші.

Підсумковим фестивальним заходом навчального року у мистецьких школах м. Херсона та області вже четвертий рік поспіль є фестиваль юних талантів «Зіркова веселка».

Цей фестиваль було засновано у 2016 році з метою популяризації досягнень учнів та колективів шкіл естетичного виховання, підтримки їх подальшого професійного розвитку. У програмі заходу представлені найкращі номери учнів - переможців творчих змагань різного рівня. Щороку кількість учасників збільшується та у поточному році сягнула 600 осіб.

Херсонська ОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон