Олешківська райрада вітає з Днем праці

Шановні жителі Олешківського району! Сердечно вітаємо Вас з Першотравнем – святом миру та праці.Святом тих, хто власним розумом, роботящими руками і талантом створює добробут своєї родини, своєї Батьківщини.

Як свідчить народна мудрість, щасливий той, хто зранку поспішає на роботу, а ввечері – додому. Тож хай Ваша праця приносить задоволення, а вдома панує злагода та любов.

Майбутнє Олешківського району, його соціальний і економічний розвиток сьогодні залежить від кожного з нас. І вирішити проблеми, які нині є, ми зможемо лише завдяки повсякденній праці та самовіддачі.

Тож щиро дякуємо за щоденний труд, відданість обраній справі, діловитість, уміння реалізувати задумане. Нехай у кожного з Вас буде улюблена справа, робота, яка приносить задоволення.

Бажаємо міцного здоров'я, миру, щастя, добробуту і гарного весняного настрою. А сонячні травневі дні додадуть наснаги, впевненості у власних силах. Зі святом Вас!

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон