Херсонську владу попередили про кримінальну відповідальність

Напередодні другого туру президентських виборів лідер Європейської партії України Микола Катеринчук попередив представників влади на Херсонщині про кримінальну відповідальністьза можливі фальсифікації в ході виборчого процесу.

Лідер Європейської партії України Микола Катеринчук звернувся до т.в.о. голови Херсонської ОДА Дмитра Бутрія та до очільників районних державних адміністрацій області із попередженням про кримінальну відповідальність за участь у фальсифікації народного волевиявлення, що є злочином згідно статті 160 ККУ.

Як відомо, кандидат від влади перед першим туром масштабно застосовував такий метод фальсифікації виборів, як скупка голосів. Другий спосіб фальсифікації – мертві душі – застосувати не вдалося завдяки роботі юридичної команди Катеринчука, яка домоглася виключення зі списків виборців 6 млн виборців, які втратили право голосувати. Саме це унеможливило перемогу Порошенка у першому турі.

«Влада зміниться через декілька тижнів – а кримінальна відповідальність залишиться. Закликаю вас - не виконуйте злочинні накази – не ставайте частиною злочину проти своїх людей і проти себе», - наголосив Микола КАТЕРИНЧУК.

Катеринчук закликав керівництво області провести другий тур президентських виборів чесно.

Прес-служба Європейської партії України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон