Молоді міста Каховка – доступне житло

Сьогодні, 16 квітня, в м. Каховка відбулось засідання виконавчого комітету Каховської міської ради за участі директора Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла Юрія Волковича, директора будівельної компанії "Молодіжний житловий комплекс м. Херсон" Андрія Яценка, заслуженого будівельника України Сергія Кіщенка, депутатів Каховської міської ради.

Основним питанням стало обговорення проекту Програми розвитку молодіжного житлового кредитування у місті Каховка на 2019-2022 роки, метою якої є підвищення рівня забезпечення житлом мешканців міста Каховки, у тому числі на першочергових засадах – учасників АТО та їхніх сімей, багатодітних родин тощо.

За результатами обговорення членами виконкому схвалено та підтримано проект програми, а також заплановано винесення її на розгляд сесії міської ради, яка відбудеться 25 квітня поточного року.

За інформацією Херсонського регіонального управління Держмолодьжитла

Сподіваємось, що за підтримки Каховської міської ради вже в поточному 2019 році перші молоді родини Каховки отримають пільгові кредити на будівництво власних осель.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон