Попрацювати у травневі свята доведеться рятувальникам Херсонщини

Дощі трохи пригамували страшні пожежі в екосистемах Херсонщини, викликані хвилею підпалів. Та вогнеборці не відпочиватимуть:наближаються травневі свята, коли люди масово виїжджають на пікніки до лісів та плавнів.

Тож у херсонських підрозділах ДС НС сформують чергові групи із автоцистернами для виїзду на лівобережжя Дніпра. «Про необхідність участі у контролі ситуації з безпекою у місцях масового відпочинку будемо нагадувати й місцевій владі, зокрема райдержадміністраціям», — каже начальник Головного управління ДС НС Херсонщини, полковник Сергій Чорний.

З 1 травня у Гідропарку обласного центру також буда працювати пост рятувальників у складі трьох осіб (з них двоє водолазів) із моторним човном. По інших легальних пляжах безпека любителів позасмагати й скупатися у ще прохолодній воді буде залежати від матросів-рятувальників, чиє навчання вже триває під егідою тієї-таки ДС НС, зауважив Сергій Чорний.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон