Доходами з державою херсонські чемпіони поділилися

На Херсонщині спортсмени Ганна Макарова і Микита Прошинський вчасно заповнили податкову декларацію про свої минулорічні доходи.

Бути чесним з оточуючими та із самим собою. Такий життєвий принцип сповідують знані на Херсонщині спортсмени члени збірної України з важкої атлетики, призери чемпіонатів Європи та національних турнірів Ганна Макарова і Микита Прошинський.

Після закінчення навчання у Скадовській філії Вищого училища фізичної культури вони працюють у своїй альма-матер тренерами. Але між напруженими тренуваннями та роботою з майбутніми зірками великого спорту Ганна й Микита знайшли можливість вчасно заповнити податкову декларацію про свої минулорічні доходи (на знімку).

За що й отримали — ні, не чергові медалі, а щиру подяку особисто від начальника Скадовської податкової інспекції Катерини Суліменко.

Утім, приклад свідомого виконання своїх громадянських обов'язків знаходить у регіоні дедалі більшу підтримку, зазначають у прес-службі Головного управління ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі.

Цьогоріч свої доходи на загальну суму понад 448 мільйонів гривень задекларував уже 10 471 платник податків. Зокрема й ті, хто заробив їх у Великій Британії, Польщі, США, Канаді та Азербайджані.

"Голос України"

Фото надано прес-службою ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон