Херсонський краєзнавчий музей ознайомить з традиціями Великодня

Великдень – одне з найбільших християнських свят. Цей день особливий для всіх, принаймні тому, що родина нарешті може зібратися за одним святковим столом.Не варто також забувати, що це одне з найрадісніших свят, адже символізує початок нового життя. Але чи все ви знаєте про традиції та звичаї святкування Великодня?

Херсонський обласний краєзнавчий музей підготував цікавий захід, який занурить відвідувачів в атмосферу старого міста, що готується до Великодніх свят. Учасники заходу зможуть дізнатись про передсвятковий ажіотаж на ярмарках, де господині закуповували продукти для традиційних страв; родинні традиції відомих сімей; найпопулярніші розваги; великодні листівки та їх символіку.

Наприкінці заходу всі бажаючі зможуть виготовити Великодній декор з фетру для своєї оселі. Херсонський обласний краєзнавчий музей запрошує до участі в заході дітлахів від 6-ти років з батьками та друзями.

За матеріалами Херсонської обласної ради

Захід відбудеться 20 квітня об 11:00 за адресою: м.Херсон, вул.Соборна, 9. Вартість: 60 грн з особи. Обов'язковий запис за телефоном: 095 295 93 51.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон