В Олешківській райраді обговорювали питання реформування медицини

Сьогодні, 11 квітня, голова Олешківської районної ради Павло Потоцький разом з представниками депутатського корпусу райрадита керівництвом закладу КНЗ «ЦПМСД» провів робочу зустріч із командою реалізації грантової програми реформування медичної галузі USAID в нашому районі, які завітали до нас із міста Київ.

Присутні обговорили цілі та завдання Проекту USAID «Підтримка реформи охорони здоров'я» в межах грантової програми «Розбудова закладів первинної медичної допомоги, як центрів передового досвіду». Депутати та гості з Києва обмінялися досвідом та думками.

Були розглянуті поточні завдання гранту, надання технічної підтримки з питань реалізації наступних етапів Програми, підготовку плану внутрішнього моніторингу закладів та ряд інших питань.

Очільник депутатського корпусу Павло Потоцький зазначив, що питання розвитку та реформування медичної галузі залишається одним із важливіших для депутатського корпусу.

Заступник голови районної ради Костянтин Буганов та радник голови районної ради Лариса Снігур акцентували увагу на тому, що депутатським корпусом щорічно з районного бюджету додатково виділяються значні кошти для потреб розвитку закладів охорони здоров'я. Більше 2 млн. грн. тільки для КНП «Олешківський ЦПМСД».

Але найголовніше завдання – це покращення якості надання первинної медичної допомоги. Наразі одним із головних завдань стоїть створення Спостережної ради (приблизно в кількості 15 чоловік).

В Олешківській райраді впевненні, що такі зустрічі з представниками грантової програми сприятимуть якісному впровадженню її запланованих заходів у нашому районі.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон