У Новій Каховці продовжують реконструкцію площі біля кінотеатру

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко 8 квітня підписав договір підряду з місцевим підприємцем Володимиром Шатохінимна проведення реконструкції площі біля кінотеатру "Юність".

Загальна вартість робіт — 349 447 гривень. Завершити їх підрядник зобов'язався не пізніше червня.

Сама реконструкція вже розпочалась. Зокрема, тут уже розібрана квіткова клумба з лівого боку кінотеатру. Як повідомляв "Новий день", ці роботи йдуть у рамках другої черги реконструкції цієї площі.

Проектно-кошторисною документацією передбачена заміна старого покриття на сучасну бетонну плитку, встановлення малих архітектурних форм, заміна зовнішнього освітлення і зміна геометричних розмірів клумб.

Головне ж нововведення другої черги реконструкції полягатиме в облаштуванні парковки. В подальшому, як розповіла начальниця відділу капітального будівництва Новокаховської міськради Світлана Гончаренко, планується третя черга робіт, що зачепить територію за заднім фасадом кінотеатру.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон