Херсонський губернатор прокоментував позицію одеського колеги

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, в інтерв'ю кореспонденту УКРІНФОРМ, прокоментував позицію керівника Одеської облдержадміністрації щодо його відмови йти у відставку:

- Зараз є історія з головою Одеської ОДА... Як ви прокоментували б його дії?

- З точки зору формальної, юридичного права, то в нас парламентсько-президентська республіка, Кабмін має більш визначальний вплив на формування кадрової політики щодо голів адміністрацій.

Але з точки зору командності – мене запрошував президент на цю посаду. Саме він сформував зараз таку обстановку (я про ці 3 роки, коли я працюю), коли я, як голова адміністрації, можу звернутися до будь-кого: чи до парламенту, чи до уряду, чи до Президента у підтримці того чи іншого питання.

І це ми лише в такій консолідації вирішували питання. Якщо я скажу, що я «звєзда», сяду тут і буду казати, що мені тут ніхто не указ і так далі – це не командна гра і максимум, що вийде – ну, просидіти місяць-два. Що від цього? Від цього проблеми не вирішуватимуться. Розумієте, страждає від того вже громада.

Крім того, по-перше, я сам звернувся до президента щодо відставки: коли у нас була нарада, я йому сказав про те, що я стежу за ситуацією, бачу, що відбувається...

Повну версію інтерв'ю Андрія Гордєєва кореспонденту УКРІНФОРМ читайте тут

Фото ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон