В Олешківській районній держадміністрації нехтують проблемами району?

В Олешківській районній раді бажають голові районної державної адміністрації Кравченко-Скалозуб якнайшвидшого одужання і повернутися до активного виконання повноважень, якими наділив її Президент України та Закон.

А цікавилися депутати районного органу місцевого самоврядування місцем перебування очільниці РДА небезпідставно, бо переймаються, що минуло 26 днів після минулого пленарного засідання, а, станом на 10 квітня 2019 р., від виконавчого органу влади до районної ради не надійшло жодного проекту рішення, пропозиції щодо формування порядку денного чергової сесії.

Складається враження, що у нашому районі не існує проблем ні в галузі освіти, охорони здоров'я, культури, соціального захисту населення і т.д. Виходить, що бюджетним закладам не потрібно реконструювати дахи, міняти вікна, ремонтувати каналізації, створювати ресурсні кімнати в навчальних закладах, монтувати стіну для скалолазіння в Олешківській СШ №4, субвенцію на яку виділила Олешківська міська рада, головне – не потрібно вчасно профінансувати усі захищені статті районного бюджету, виплачувати соціальну допомогу малозабезпеченим верствам населення.

Нагадуємо, що згідно ЗУ «Про доступ до публічної інформації» проекти рішень, надані райдержадміністрацією, районна рада зобов'язана розміщувати на офіційному сайті і лише тільки через 20 робочих днів має право після їх обговорення виносити на розгляд сесії. А це означає, що якщо сьогодні, 10 квітня 2019 р., від виконавчої гілки влади надійдуть проекти рішень, то чергова сесія представницького органу влади відбудеться лише в кінці травня або на початку червня цього року.

Невже така бездіяльність з боку місцевої РДА виникла тільки по причині хвороби Кравченко-Скалозуб? Якщо вона на лікарняному, то чому в цей час відвідує колегію обласної державної адміністрації?

Висновок один: Кравченко-Скалозуб байдуже на вирішення питань життєзабезпечення Олешківського району. Головне для неї – власні амбіції та піар! Складається враження, що від районної державної адміністрації залишилась тільки вивіска на будівлі...

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон