Їхати на дачі безкоштовно херсонці готові хоч на щоглі теплоходу

За поїздки на дачі пасажирськими теплоходами херсонці не поспішають викладати свої кревні, натомість безкоштовно готові їхати хоч один в одного на голові чи на щоглі.

Це й показав перший тиждень навігації у пониззі Дніпра. Як розповіли у комунальному підприємстві «Херсонкомунтранссервіс»(воно обслуговує дачні маршрути), впродовж будніх днів річкові трамвайчики, котрі перевозили пільговиків, заповнювалися вщерть – «в обидва кінці» їхало від 1012 до 1166 осіб.

Тоді як протягом вихідних, коли треба було платити або повну вартість проїзду (60 гривень туди й назад), або половину від неї для тих же пільговиків, на палубах теплоходів – хоч гопки скачи. У першу суботу квітня на три судна набралося всього 347 пасажирів, а у неділю взагалі 113.

Висновок напрошується сам собою: їздити на дачі теплоходами за свої кревні більшості власників «фазенд» залишається не по кишені. І якщо такі перевезення перевели на комерційну основу, вони вмить стали б збитковими, і припинилися, або кількість поїздок суттєво скоротилася б.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон