Організація професійного навчання на Херсонщині

4 квітня розпочалось професійне навчання 15 осіб з числа безробітних за професією «овочівник 2-го розряду» з елементами дуальної форми навчанняна замовлення селянського господарства «Комаринець» на базі Голопристанського міськрайонного центру зайнятості.

Навчання проводять фахівці ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості».

Перед присутніми виступила директор міськрайонного центру зайнятості Ірина Зленко, яка зазначила, що підвищення конкурентоспроможності безробітних було, є і буде найголовнішими завданнями служби зайнятості на ринку праці шляхом якісної професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації.

Потім до слухачів звернулась директор ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» Світлана Ткачук, яка проінформувала безробітних про переваги дуальної форми навчання та підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів із урахуванням вимог роботодавців у рамках нових організаційно-відмінних форм навчання.

Безробітні особисто подякували організаторам професійного навчання за увагу та особистий підхід до кожного слухача.

Додатково: Дуальна форма здобуття освіти – це спосіб здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання осіб у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, в установах та організаціях для набуття певної кваліфікації. Роботодавець без додаткових витрат отримує кваліфіковані кадри, а безробітні нову професію і гарантовану заробітну плату.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон