Рожков: Ми продовжуємо підтримувати навчально-виховні заклади Херсона

Сучасні меблі із Голландії з'явились нещодавно у яслах-садочку № 73. Їх нещодавно привіз і допоміг розвантажити лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков.

Велика шафа з приставним столом зручно розмістилися у медичному кабінеті. Директор закладу Лариса Гросфельд зазначила: "Ми дуже вдячні Юрію Рожкову та його міжнародними партнерами за подарунки! Особлива дружня подяка - від вихованців. Їм дуже сподобались набори для творчості: чашки з фарбами. Ми з малюками домовились, що вони на заняттях їх розфарбують і будуть користуватися щодня у групі. Так у кожного буде своя власна оригінальна чашечка. Нам дуже приємно!

Також цієї осені Юрій Рожков завіз до нашого харчоблоку електроплиту, а до фізкультурного залу ковролін. Дуже цінуємо те, що про нас постійно дбають і орієнтуються із закордонними партнерами на потреби!"

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи, що об'єднує небайдужих до проблем інших людей, підтвердив слова директора 73 ясла-садочка: "Ми дійсно намагаємось постійно координуватись із Міжнародними фондами. Це партнери із Голландії, Німеччини, Данії. Усі вони від щирого серця прагнуть допомогти українським діткам розвиватись якісно і наші думки та бажання у цьому збігаються! Тож ми продовжуємо активно підтримувати навчально-виховні заклади Херсона!"


Громадська платформа "Добро Переможе" Юрія РОЖКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон