Голова Херсонської облради звернувся до президента

Голова обласної ради Владислав Мангер звернувся з приводу звільнення голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва до, поки що діючого, Президента країни Петра Порошенка:

...Очевидно всіх вже облетіла новина про обезголовлення ХОДА. Думаю, багато хто бачив уже й замітку про те, що активісти руху «Хто замовив Катерину Гандзюк?» нібито були на прийомі у Президента і отримали від глави держави підтвердження, що, мовляв, Андрія Гордєєва знімуть з посади.

Отже, голова ХОДА буде звільнений Президентом не з причин професійної діяльності, а тому, що... купка «активістів» наполягла на цьому.

Шановний Петро Олексійович Порошенко, Ви – Президент, Гарант прав і свобод ВСІХ жителів цієї країни. Тому потурати лише якійсь купці осіб, більшість з яких, я впевнений, Катерину навіть не знали, це, як мінімум, неправильно. Я не прихильник «Солідарності» – це очевидно.

Але Ваше рішення навіть у мене, опозиціонера, викликає подив. Звільнити Гордєєва лише з примусу спільноти «ХЗКГ?» – це зрада людини, яка вірно Вам служила!

Крім того, своїм рішенням Ви фактично дали можливість будь-якому угрупованню, що називає себе «активістами», вирішувати питання державного значення, призначати свою владу і впливати на уряд!

Можливо, Ви подумаєте, що не в моєму сьогоднішньому становищі говорити все це. Але я, як і більшість населення України, як і раніше, хочу жити в сильній країні, де верховенство права – головне!

Чи не здається Вам, що слово «активіст» в нашій країні вже стало прозивним і вкрай негативним? Чим живуть люди, що випросили у Вас звільнення Гордєєва? Де вони працюють? Скільки податків платять? Що хорошого вони зробили для розвитку своєї країни? Хто вони?! На якій підставі ці люди диктують Президенту умови?

Чому сьогодні, назвавшись «активістом», можна спотворювати і знищувати об'єкти приватної, комунальної та навіть державної власності? Відколи це, перебуваючи під слідством, як місцеві «активісти» подружжя Власових, наприклад, можна продовжувати брати участь у нападах на держадміністрацію!

Коли це, прикриваючись словом «активіст», стало можливо оббрехати будь-яку людину і не понести за це відповідальність? Цими питаннями задаюся не тільки я, вельмишановний Петро Олексійович, про це сьогодні думає більшість України, яких дістало безвладдя і безпорадність головнокомандувача і всіх силових структур.

Шановний пане Президенте, подібні рішення не тільки не піднімають рівень добробуту України, але навіть навпаки - вносять розбрат і розхитування в життя окремо взятого регіону.

Потурання агресивній купці «активістів» – це не демократія. Якщо ми будемо продовжувати слідувати подібним методам, нам ніколи не побудувати міцну державу, в якій буде комфортно жити ВСІМ, а не тільки тим, хто більш горлатий, нахабний і безпринципний, - зауважив Владислав МАНГЕР.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон