Андрій Гордєєв: Чому я це зробив?

...Вчора (5 квітня) я звернувся до Президента України Петра Порошенка з ініціативою про моє звільнення з посади. Чому я це зробив?

Тому що я не хочу, щоб наслідки інформкілерства проти мене, вплинули на спокій нашої держави, а разом з тим і на спокій Херсонщини.

Я не хочу щоб в такий складний час виборів сфабрикований проти мене негатив хоч якимсь чином негативно відобразився на другому турі виборів Президента України та Верховного головнокомандувача!

Занадто велика ціна зараз перед всіма нами - це наш європейський вектор розвитку! Ми не маємо права перед своїми дітьми схибити в цьому!

Є інтереси Держави, які для мене важливіші за будь-які посади! Я сам розвію будь-які сумніви та весь бруд щодо мене, який безпідставно поширюють в інформаційному просторі.

В мене немає ні підстав, ні бажання ховатися за посадою ані від людей, ані від слідства. Я готовий захищати і буду захищати своє чесне ім'я.

Що робитиму далі? Я продовжу своє покликання у служінні державі з любов'ю до людей, до України та вірою у Бога!, - наголосив Андрій ГОРДЄЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон