Олена Урсуленко: Покажіть свої декларації чесно

Секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко відповіла "мрійникам", які "перераховують" її прибутки заради власних брудних політичних цілей:

Традиційно звітую перед громадою вчасно поданою, прозорою і зрозумілою декларацією про доходи.

Так, з 1993 року моєю родиною вже були розпочаті перші підприємницькі кроки. І тільки завдяки великій праці, постійному навчанню, гарній команді вдалось створити успішне виробниче підприємство.

В 2015 році йшла у владу, щоб відстоювати інтереси громадян і жодного разу не продала ні совісті, ні честі.

Згідно із законом, нічого не приховуючи, як секретар Херсонської міської ради подала першу декларацію у 2016 році. І навіть зараз, коли до мене і до змісту моєї декларації така підвищена увага, це розцінюю, як правильну позицію свідомих громадян.

Але ж краще такі речі вивчати самому, без посередників, які трактують її на своє бачення, маніпулюючи цифрами і домислами, мріючи прийти до влади, обливаючи мене брудом.

Я звертаюсь до вас «мрійники», покажіть свої декларації чесно, із усіма отриманими прибутками, нерухомістю, автівками, працюючи чиновниками або будучи безробітними.

Якщо уважно переглядати мою декларацію, можна побачити, що підприємство-виробник працює завдяки правильно сформованій команді та мудрій політиці керівництва підприємства, - заявила Олена УРСУЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон