"День керівника закладу освіти" у Олешківській районній раді

Директори шкільних і позашкільних закладів Олешківської районної ради сьогодні традиційно зібралися на «День керівника закладу освіти»в кабінеті очільника депутатського корпусу. Вів робочу нараду голова районної ради Павло Потоцький.

Першим виступив заступник голови представницького органу влади Костянтин Буганов, обговоривши з присутніми стан завершення 2018-2019 начального року – кінець опалювального сезону, підготовку до організації пришкільних таборів та проведення державних підсумкових атестацій і ЗНО.

Про стан забезпечення пожежної безпеки у шкільних та позашкільних закладах освіти доповів інспектор Олешківського сектора ГУ ДСНС України в Херсонській області Олег Щурський, закликаючи директорів приділити максимальну увагу виконанню вимог СНСників.

Представник Держпродспоживслувжби в Олешківському районі Петро Войтович проінформував усіх про забезпечення дотримання санітарно-епідемічних норм в освітянських закладах, звертаючи увагу на поширення кору, випадки педикульозу, якість води, норми харчування тощо.

А в.о.директора Центру по обслуговуванню установ та закладів освіти району Микола Литвиненко довів до відома учасників заходу, на які види ремонтних робіт виділені кошти 41 сесією районної ради і що в подальшому планується відремонтувати, аби привести до ладу вікна, котельні, пожежні сигналізації тощо у шкільних та позашкільних закладах нашого району.

Керівники освітніх закладів задавали свої питання та мали змогу з'ясувати певні робочі моменти, уточнити нюанси щодо харчування та планів на майбутнє.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон