На Херсонщині краби повернулись у море

До Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення від представників громадського формування «Спас», що на природоохоронній території Джарилгацького національного природного парку здійснюється незаконний вилов живих водних біоресурсів, повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місце події прибули працівники відділення поліції в порту «Херсон» та слідчо-оперативна група Скадовського відділення поліції.

Поліцейські виявили заборонені знаряддя лову: 37 ятерів для вилову креветок, у яких були чорноморські креветки, риба бичок, калкан та краб трав'яний, занесений до Червоної книги України.

Всі живі водні біоресурси правоохоронці випустили у природне середовище. Скадовське відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч.1-ю ст. 249-ї «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України.

"Сільські ВІСТІ"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон