Непоганий початок весняного призову у Херсоні

У Херсоні чимало молодиків ховаються від повісток до військкомату, наче чорт від ладану. Але достатньо й тих, хто бажає чесно виконувати обов'язок чоловіка та громадянина.

Це переконливо довів уже перший день весняного призову у Херсоні. За повістками до міського військового комісаріату 1 квітня прибули 24 юнаки, котрі успішно пройшли медкомісію, та отримали направлення до війська.

Міський воєнком, полковник Олександр Зіньковський додав: нинішньої весни у призовників — дуже широка можливість здійснити свої найзаповітніші мрії стосовно отримання, приміром, елітної військової спеціальності. Адже вистачає заявок на поповнення від десантно-штурмових частин, Держприкордонслужби України, Національної гвардії, та навіть Президентського полку, бійці якого зустрічають глав іноземних країн та беруть участь у офіційних заходах державного значення.

Всього у ході весняного призову-2019 з Херсона мають піти на службу 167 призовників, підсумовує полковник Олександр Зіньковський.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон