Гарні традиції у селищі під Херсоном

У селищі Наддніпрянське під Херсоном, за участі лідера Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова, пройшов традиційний суботник:усі небайдужі зібрались біля місцевого спортивного майданчика і разом навели там лад.

Селищний голова Наддніпрянського Олег Кіцун розповів: "Фарбу для оновлення дитячої зони і білило для бордюрів виділили з бюджету Наддніпрянської селищної ради, а 3 лавки нам привіз Юрій Рожков і сам особисто допоміг їх встановити. Ми дуже вдячні йому за підтримку! Тепер батькам зручно буде гуляти зі своїми малюками. Тут і бабусі з дідусями, і матусі з візочками. У нас чисто і комфортно!"

Лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков підкреслив: "Чудово, коли громада така дружна! Я із задоволенням підтримую прагнення колективів провести суботник. Сам залюбки, згадуючи свої шкільні суботники, відгукуюсь і пропоную зустрічатися на них частіше. Адже все залежить від нас самих: і комфорт, і затишок, і чистота. Продовжуємо гарні традиції робити добрі справи разом!"

За матеріалами Громадської платформи Юрія Рожкова
"Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон