На Херсонщині триває операція «Увага! Діти на дорозі!»

Починаючи з 20 серпня по 20 вересня в Херсонській області запроваджені комплекс профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму "Увага! Діти на дорозі!".

Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори херсонської державтоінспекції проведуть у перші дні вересня уроки з правил дорожнього руху, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного шляху дітей до навчальних закладів.

Державтоінспекція звертається до дорослих, насамперед до батьків: безпека ваших дітей залежить від вас.

Так, з початку року на території Херсонської області сталося 66 дорожньо-транспортних пригод за участю та з вини неповнолітніх, в яких 7 дітей загинуло та 68 – травмовано.

Тому нагадайте маленьким учасникам дорожнього руху основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи. І, звісно, дотримуйтеся правил самі, адже найкраще навчання — це ваш приклад правильної поведінки.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон