Павло Потоцький: В Олешківському районі створюють штучний колапс

Сьогодні, 22 березня, в кабінеті голови районної ради Павла Потоцького відбулася термінова нарада за участю представників депутатського корпусупредставницького органу влади Олешківського району.

У ході засідання Павло Борисович Потоцький проінформував мешканців Олешківського району про існуючі спроби створення штучного колапсу в економічному, соціальному та культурному розвитку нашого краю з боку районної державної адміністрації.

Виконавча гілка влади самоусунулась від виконання рішень сесій, а станом на 22 березня 2019 р. так і не подала голові районної ради для підпису зміни до районного бюджету. Як наслідок, працівники спортшколи, музичної школи, Олешківського МНВК, Олешківського районного терцентру (надання соціальних послуг), кухарі шкільних їдалень залишились без зарплат, не профінансоване харчування учнів шляхом співфінансування, неможливо заплатити за використання каналу спецзв'язку, придбання сертифікату ключів для районного ЦНАПу, пільгове перевезення, розрахуватися за матеріально-технічне обладнання для роботи окружної виборчої комісії тощо.

Такі проблеми у нас виникають постійно з призначенням на посаду голови РДА О. Кравченко-Скалозуб. Фінансові ресурси для розвитку інфраструктури району Олена Валентинівна спрямовує лише на двох підрядників – ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство «НІК» і ПСМНП «Газкотлоспецмонтажналадка». Перше підприємство виконало замовлених робіт на суму 11 415 609 грн, друге – 11 772 690 грн.

Звітуватися про виконання делегованих повноважень, наданих районній державній адміністрації районною радою, на пленарному засіданні голова РДА не бажає. Звітується у ЗМІ, на колегії, а перед депутатами ігнорує. Чи потрібний такий керівник виконавчої гілки влади в Олешківському районі? Судіть самі.., - йдеться у зверненні:

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон