Херсонських виборців залякують військкоматом

Херсонців починають відлякувати від участі у голосуванні на виборах Президента України. Містом активно розповсюджуються чуткипро те, що на виборчих дільницях у день волевиявлення будуть обов'язково чергувати співробітники військового комісаріату.

І ті юнаки, котрі ухиляються від призову, просто на місці разом із бюлетенем отримають і повістку «під підпис».

Почувши таку новину, дехто й справді може не прийти на дільницю. А дарма – оскільки у МВК чутки спростовують.

«Це звичайна маячня. Працівникам військкомату ніхто не наказував чергувати ні в яких дільницях. Та їх просто не вистачило б, аби забезпечити присутність на кожній з них, — пояснює міський військовий комісар, полковник Олександр Зіньковський. – Тож якщо наші співробітники і прийдуть туди, то тільки для одного – заповнити свій бюлетень, і опустити його до урни для голосування – не більше».

До речі, не можна виключати, що розповсюдження таких-от «страшних» чуток є спланованою кампанією. Адже вони циркулюють не тільки в Херсоні, а й у інших регіонах України.

Відтак, організаторами паніки може бути і якесь угруповання екстремістів, і російська спецслужба – провокації заради створення «контрольованого хаосу» то якраз її «фірмовий стиль»

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон