Звернення до працівників Олешківського центру культури

Депутати Олешківської районної ради та батьки, діти яких відвідують творчі гуртки гуртки звернулися до працівників районного центру культури та дозвілля ім.Т.Г.Шеченка:

Серед громадян нашого району широко розповсюджується недостовірна інформація про те, що в центрі культури та дозвілля будуть закриватися гуртки, не будуть надаватися в оренду приміщення для проведення занять тощо при умові. якщо знімуть з займаної посади директора Центру Мінєнкова С.М.

Нагадуємо, що Цюрупинський суд відсторонив директора ЦКД Мінєнкова С.М. від виконання посадових обов'язків до 19 квітня 2019 р.в рамках кримінального провадження за підозрою його у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених частиною другою статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та частиною першою статті 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Районна рада, як власник Олешківського центру культури та дозвілля ім. Т.Г.Шеченка, з упевненістю доводить до відома усіх працівників цього закладу, батьків, діти яких відвідують гуртки ЦКД, що ніде і ніколи не піднімалося питання закриття чи припинення діяльності гуртків, а навпаки – стоїть питання щодо розширення гурткової мережі для залучення більшої кількості дітей.

Незважаючи на те, хто буде очолювати ЦКД, даний заклад був, є і буде осередком розвитку культури, творчості та митецьких здібностей серед жителів Олешківського району, - йдеться у зверненні.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон