В ХДУ проводять лекції для студентів «Університету третього покоління»

Вчора, 12 березня, на медичному факультеті Херсонського державного університету пройшла перша лекція на тему «Оздоровчо-рухова активність у літньому віці».

На лекції для молодих душею студентів були розкриті наступні питання:

1. Особливості процесу старіння організму.

2. Як впливає фізична активність на старіючий організм. Показання та протипоказання для застосування різноманітних вправ.

3. Правильне дозування фізичного навантаження для людей похилого віку.

Заняття фізичними вправами з особами середнього і похилого віку є не тільки одним з головних чинників відновлення, зміцнення і підтримання здоров'я, поліпшення та збереження загальної розумової працездатності, а й могутнім засобом активізації адаптаційно-захисних сил організму, що забезпечують вищий рівень якості життя людини.

На наш погляд така робота «Університету третього покоління» є надзвичайно важливою і ми сподіваємося, такі зустрічі будуть проходити частіше і фахівці МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ я ХДУ із задоволенням нададуть всю необхідну інформацію на теми медичного спрямування.

Олена РЕЗНІЧЕНКО

P.S. На медичному факультеті Херсонського державного університету для студентів «Університету третього покоління» розкажуть ще про таке:

13.03.19 - «Особливості захворювань опорно-рухового апарату у літньому віці», ауд. 725 ІV пара (початок о 13:40);

15.03.19 - «Неврологічні порушення та їх профілактика», ауд. 725 ІV пара (початок о 13:40).

ЗАПРОШУЄМО НА НАШІ ЛЕКЦІЇ!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон