Херсонський «Єдиний Щит» підтримує Юлію Тимошенко

Таке рішення було прийнято сьогодні, 12 березня у Херсоні на зборах членів правління Громадської організації «Єдиний Щит».

На зборах були присутні також голови районних осередків ГО «Єдиний Щит» та голови первинних ветеранських організацій Херсонської обласної ветеранської організації ГО «Асоціація ветеранів МВС України».

На порядку денному було розглянуто три питання: урочисте святкування 100-річчя карного розшуку з дня заснування служби, проведення конкурсу року «Ми Перші» та розгляд заяви Бериславського осередку ГО «Єдиний Щит».

Найжвавіше обговорення викликала якраз заява Бериславського осередку: «Ми, члени Бериславського осередку організації «Єдиний щит», звертаємось до Вас із проханням підтримати на виборах Президента України у першому турі кандидата Юлію Володимирівну Тимошенко.

Проаналізувавши передвиборчу програму Ю.Тимошенко на виборах Президента України, члени організації прийняли одностайне рішення — підтримати Юлію Тимошенко у передвиборчих перегонах. У її програмі представлене системне бачення ситуації у країні, перспектива розвитку та місце України в міжнародному співтоваристві.

Члени осередку обговорили питання на зборах, які відбулись 2 березня 2019 року. На зборах були присутні усі члени Бериславського осередку, які одностайно прийняли рішення підтримати кандидатуру Юлії Володимирівни у першому турі.

Відтак просимо Вас підтримати нашу ініціативу, та провести збори членів правління громадської організації «Єдиний щит», на яких обговорити нашу пропозицію та підтримати лідера передвиборчих рейтингів на виборчих перегонах».

У результаті обговорення, із 25-ти членів правління ГО «Єдиний Щит», присутні на засіданні 20 проголосували за пропозицію Бериславського осередку, 2 члени правління утрималися.

Таким чином, більшістю було прийнято рішення підтримати пропозицію Бериславського осередку ГО «Єдиний Щит» про підтримку на виборах Президента України у першому турі кандидата Юлію Володимирівну Тимошенко.

ГО «Єдиний Щит»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон