У Бериславі збудують новий футбольний стадіон

Завершити роботи планується до 25 грудня 2020 року. Тендер на нове будівництво футбольного стадіону для дитячо-аматорського футболу в Бериславі оголосила районна комплексна Дитячо-юнацька спортивна школа імені В. К. Сергеєва.

Загальна вартість робіт становить 93 527 747 гривень без урахування ПДВ. Розміщений новий стадіон буде в межах вулиць Центральної, Губайдуліна, 1 Травня та трасою Берислав — Мар'янське неподалік від центральної районної лікарні.

Аукціон має відбутися 22 березня. У тендерній документації міститься й дата початку будівельних робіт — 1 квітня. Завершитись вони повинні до 25 грудня 2020 року.

Нагадаємо, що під час недавнього візиту до Херсона президент України Петро Порошенко заявив, що в Бериславі планується будівництво сучасного спортивного комплексу для тренувань футбольної команди "Таврія".

Остання після анексії Криму Російською Федерацією перебралася з Сімферополя на Херсонщину і нині базується в Бериславі. Тренування та матчі кримські футболісти проводять на місцевому стадіоні "Машинобудівник", що не відповідає вимагам сучасного футболу.

За словами голови Бериславської районної ради Володимира Коновалова, новий стадіон буде надсучасним, аналогів якому ще нема в Херсонській області. Також він стверджує, що нині фінансує команду "Таврія" за власні кошти.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон