Як під Херсоном весну зустрічали

Масляна, Масниця, Колодій! - у селищі Інженерному люди великим дружнім колективом зустрічали весну. На гуляння з'їхались гості з навколишніх сіл, селищ і міста Херсона.

Олег Кіцун, Наддніпрянській селищний голова розповів: "Наша громада дуже гарно відпочила і розважилась! Ми часто проводимо народні гуляння за підтримки нашого друга і помічника Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе".

Він пригостив громаду смачними варениками, блинами та зігрів глінтвейном. Дякуємо і за те, що забезпечив транспортом співочий колектив із с. Богданівки, а дорогою підхопив і шановних гостей із с. Молодіжного. Дуже приємно, що ми вже традиційно разом працюємо і відпочиваємо!

До нашої Наддніпрянської селищної ради входять два селища: Інженерне і Наддніпрянське. То в Інженерному Юрій Рожков допоміг нам відремонтувати актову залу у школі-садочку, а у Наддніпрянському, спільно з бюджетами різних рівнів, долучився до ремонту центральної під'їзної дороги. Як же приємно тепер по ній їздити і у будні, й на свята!


З чудовим настроєм приїхали, розважалися, потанцювали, поспівали, начастувались смаколиками, виграли купу призів! А усі негаразди та проблеми символічно спалили разом з опудалом Марени.


Дуже дякуємо Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи "Добро переможе" за таке чудове свято!"

За матеріалами Громадської платформи Юрія Рожкова
"Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон