Відкривають новий авіарейс з Херсону до Болгарії

Спостережна рада української авіакомпанії МАУ ухвалила рішення про відкриття нового пасажирського рейсу Херсон – Бургас (Болгарія).

Як повідомив директор комунального підприємства «Херсонські авіалінії» Віталій Кучерук, рейс перевізник буде виконувати два рази на тиждень літаком «Ембрайер 190» із салоном на 109 місць. І це буде саме регулярний, а не чартерний рейс – його відкриття планують, орієнтовно, в другій половині травня-на початку червня нинішнього року. Час перельоту – одна година і десять хвилин.

«Це великий успіх, який дався нелегко. Адже переговори про відкриття авіасполучення з Болгарією велися ще з 2017 року», — додав Віталій Кучерук.

Таким чином, з Херсона здійснюватимуть регулярні рейси на Київ, Стамбул і Бургас (другий за значенням аеропорт у Болгарії). У графіку міжнародного летовища ще й чартери на турецькі курорти Анталія (два рази на тиждень), Даламан (один раз на тиждень), і єгипетський Шарм ель Шейх (два рази на тиждень).

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон