Співаковський: Ми повинні разом будувати інноваційну економіку

Сьогодні, 6 березня народний депутат Олександр Співаковський, разом з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим,директором Департаменту освіти та науки Євгеном Криницьким, зустрілись з колективом Херсонського національного технічного університету на чолі з ректором Юрієм Бардачовим.

Матеріально-технічна база вишу розвивається, є потужний професорсько-викладацький склад, активне студентство, яке цікавиться життям рідного міста, регіону і держави. Приємно було спілкуватись з колективом в теплому приміщенні, а ще рік тому у закладі було холодно.

Спільними зусиллями ми створюємо комфортні умови для студентів та викладачів у виші. Перед нами стоїть важливе завдання - створити на його базі освітній науково-технічний холдинг, який би задовольняв потреби сучасної економіки, випускники якого були б конкурентними і обирали Херсонщину.

Але це пов'язано водночас і з отриманням послуг якісної медицини, розвиненою інфраструктурою, наявністю робочих місць. Різні рівні влади повинні об'єднатись для цього.

На зустрічі було презентовано і перспективний план розвитку Херсонщини, яка за останні роки стала цікава інвестору, чимало змін відбулось у різних сферах, але до всіх процесів повинна доєднатись і молодь, усвідомивши свою відповідальність за майбутнє країни. Ми повинні разом будувати в Україні інноваційну економіку, - заявив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон